Önskningar

IMG_9463.PNG Förr om åren var det våren som var helt galen. Det kändes som att alla fyllde år under mars, april och maj! Men nu är hösten precis lika fullspäckad med speciella dagar för både barn och vuxna : ) Jag har fått frågan om vad jag önskar mig när det är min tur och oj…. hur ska man kunna välja?! Jag har lovat Mathias att inte önska mig att sovrummet blir målat… attans. Därför smög jag in en annan målarönskan som skulle betyda minst lika mycket ; ) När man går här hemma så mycket som man gör när man är hemma med två små kryp så betyder det ju extra mycket nöje att hålla fint. Jag som är en sån färgnörd också mår så innerligt bra när mina ögon får vila på vackra färger och saker. Det skänker mig ro. Och det behövs ju… av alla möjliga anledningar.

Hur som helst. Jag fick för mig att jag skulle dela med mig av min lista – kanske finns det något där som du också vill ha?

1. Att någon kommer hit och målar hela den långa väggen i Beckers färg Mossa (alltså, det här skulle kunna vara min enda önskan från alla, det vore så himla härligt att få en vacker väggfärg att titta på här hemma! Och alla tavlor och långa mattan skulle äntligen komma till sin rätt ordentligt, sånt skänker lugn i min själ)

2. http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/0189/accessoarer/till-hemmet/ga11709/krok-rosett-massing.aspx

3. http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/0140/dukning/underlagg/ga11264/underlagg-skandinavien-massing.aspx

4. http://www.rum21.se/sv/artiklar/sleek-spegel-40-cm.html

5. http://www.svenskttenn.se/sv-se/product/0128/textiler/kuddar/ta10358/kudde-hamaca-rojo-bomull.aspx

6. http://www.familyroom.se/adventskalender-hus,-ferm-living

7. http://www.apotea.se/weleda-nourishing-hair-oil-50-ml

8. http://www.apotea.se/weleda-pine-reviving-bath-milk-200-ml

9. http://www.apotea.se/estelle-och-thild-cleansing-gel-fragrance-free-150-ml

10. http://www.apotea.se/estelle-och-thild-super-bioactive-reparing-oil-complex-30-ml

11. http://www.gant.se/dam-skjorta/bl%C3%A5-yale-banker-oxford-skjorta/7408 – strl 40

12. http://www.rum21.se/sv/artiklar/less-vagglampa-koppar.html

13. http://www.rum21.se/sv/artiklar/lozenge-hylla.html

14. http://www.rum21.se/sv/artiklar/e27-lampa-ljusgron.html

Och som om det inte skulle räcka med den här långa listan så finns det ju mer… till exempel ett gäng såna här att lägga frukostmackan på.

Ja ni, förkylningen har ett järngrepp om mig och Lorenz och jag skulle verkligen gå och lägga mig så fort bebisarna somnat. Men så kunde inte Lorenz somna förrän efter kl 20 (prutt och rap på tvären, följt av akut hunger när de två gasutsläppen väl var avklarade). Så somnade Henry i soffan. Då kom jag på att jag ju bara var tvungen att skriva ihop en önskelista : ) och nu sitter jag ju bara och tänker på allt fint… hur ska jag då lyckas somna?

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *