Första utbetalningen : )

Då var den gjord! Första utbetalningen till Mirijam inför hennes resa till Tyskland nästa vecka. 31 260 kronor.

Än en gång: TUSEN tack till alla er som har valt att hjälpa! Ge er en kram idag och tänk, tänk riktigt ordentligt, på hur glad Mirijam blir. Och hur hoppet fylls på tack vare er. TACK!   

 Insamlingen pågår till och med den 1 september, så det är inte försent att hjälpa till. Mirijam kommer med största sannolikhet att behöva göra fler resor till Tyskland och Mirijams landsting agerar fortfarande inte mer än att de stoppar huvudet i sanden. Det är en sån skam och ett sånt hån mot alla oss som betalar skatt… Men just det hör till ett annat forum. Ni kan följa mig och Mirijam på Twitter : ) Jag heter nadjanord och Mirijam hittar ni på mirijamj. På instagram hittar ni mig som Lifeextraordinary.
Men det viktigaste: ni hjälper till insamlingen via Swish 0733925935 eller Handelsbanken konto Geliv.nu 6179 909 564 388. Glöm inte att alla summor är välkomna, små som stora.

Nu ska jag och twinsen gå och posta Mirijams födelsedagspresent! Sent omsider, men Mirijams Änglar får den här gången gå under “bättre sent än aldrig”-devisen ; ) 

Kramar!!

You may also like...

2 Responses

  1. anna says:

    Whohooo underbart! Grymt jobbat Nadja och största lycka till Mirjam!

  2. Mirijam says:

    Tack Anna, Nadja och alla ni andra! Jag är så otroligt tagen, rörd och tacksam för allt ert stöd, kärlek, bidrag, medmänsklighet, engagemang. Jag undrar lite om det händer på riktigt – och det gör det. Tyskland den 17/6!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *