Fredagspepp!

 Mirijam sin bröllopsdag med sin lilla My. 

 Hepp! Idag börjar morgonen med att vi sticker upp på 16 000kr i insamlingen för Mirijam. Bara där är jag ju beredd att säga att den här dagen är gyllene från start till slut : ) Att Universitetssjukhuset i Münster kan ta emot Mirijam så fort pappersarbetet från Sverige är klart är overkligt bra! Om nu inte administrationen i Sverige var så nedrans långsam…. Kanske får Mirijam helt enkelt åka innan. Det är bråttom nu. Mirijam kommer att behöva gå igenom en massa prover när hon kommer till Tyskland. Bland annat benmärgsprov, MR och blodprov. Om Försäkringskassan här i Sverige väljer att inte ge Mirijam ekonomiskt stöd så får hon bekosta hela kalaset själv. Ni ser, liksom jag, att bara de här första proverna kommer att kosta…. mycket. Plus resan dit, vistelsen där. Det känslomässiga lidandet för hela hennes familj. Att behöva låta deras två lite större barn stanna hemma. Saknaden…

Det finns inga pengar i världen som kan kompensera för det som Mirijam och hennes familj är med om just nu. Få kan förstå det känslomässiga lidandet, krisen som dom går igenom. Min insamling är bara ett försök att skänka lite extra hopp och glädje i en tid som är svårare än vad som går att beskriva i ord. Mirijam… jag tänker på dig vareviga minut. Vi har inte setts sen 1997 haha. Tänk va häftigt det kommer att bli när våra vägar korsas på nytt i sommar : ) jag längtar ska du veta. 

Vet ni vad? På tisdag fyller Mirijam år. Tänk om vi skulle nå upp i 25 000kr till dess : ) Är ni med mig? Ska vi försöka? På en vecka har vi tillsammans lyckats göra så att det har kommit in 16 000 kronor på EN VECKA. Så jag tänker att allt är möjligt : ) Och DÄR fick jag en ny idé hihi. Delar med mig lite senare.

Insamlingen sker här innan min projektsida geliv.nu är klar. Man skänker pengar till Ge liv nu via Handelsbanken kontonummer 6179 909 564 388. Du kan även swisha in pengar dit på telefonnr 0733925935. Och glöm inte att ingen summa är för liten. Ingen summa är för stor. Insamlingen pågår till och med den 1 september 2015. Det har kommit in allt ifrån en tjuga till ett par tusenlappar och allt betyder precis lika mycket ska ni veta! Har ni frågor så maila gärna till nadja.nordstrand@gmail.com (med twinsen hemma så har jag lite begränsade möjligheter att göra mig hörd i telefon).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *