Mirjams ord.

Mr Susac

Det är dags att göra upp. Du ska inte få vinna över mig.
Du har förmörkat mitt liv tillräckligt länge nu. Sakta smög du in i mitt liv, lömsk och elak med syfte att skada mig bit för bit.

Du är slug Mr Susac och svår att komma på, det är därför skadorna efter dig blir så många och otäcka.
Men nu har vi kommit på dig din snyltgäst och du ska krossas och förgöras.

Du är den tuffaste motståndare jag någonsin mött – det erkänner jag. Men du har gett dig på fel person den här gången Mr Susac. Du ska bort från mig och bort från denna jord.

Du ägnar dig huvudsakligen åt att suga åt dig människors ögon, öron och hjärna. Du gör så att man inte ser, hör eller minns.
Men mig kommer du inte att glömma för jag kommer att kämpa mot dig och vinna.

På min sida har jag en skara änglar i olika gestalter, medmänniskor och Gud. Jag har nu de tyska specialisterna som känner till dig mycket väl.

Jag har en familj att kämpa för – tre fina små barn. Jag älskar att leva, jag är stark och levnadsglad.

Du har fått mig att deppa ihop några gånger och du är som sagt en svår motståndare. Men medan du ägnar dig åt att försöka förstöra så ska jag nu lyfta blicken och se framåt – jag ska bada i den kärlek som så många fina människor såsom bl.a Nadja, Angelica, alla Mirijams änglar m.fl så generöst har överöst mig med.

Jag ska varje dag påminna mig om drömmen som min vän Noora hade, där du avslöjades innan jag berättade om dig. Jag ska påminna mig om löftet som jag fick därigenom att jag skulle bli fri ifrån dig.

Jag ska försöka leva mer som jag lär – Jag ska försöka fånga dagen och leva istället för att överleva.

Mr Susac du är en sorglig typ och nu har jag rustat för krig.
Det är dags att vinna nu – Det är dags att bli fri!  

 

Mållös läser jag om och om igen. En mamma som lyckas skriva ihop den här texten från IVA, hon MÅSTE få leva. Herregud tänk va hon kommer att kunna göra när hon är frisk! Vi har ett gemensamt mål Mirijam och jag och det är enkelt.

GE LIV.

NU.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *