Snälla hjälp mig att hjälpa.

Jag sitter här hemma i soffan, nybadad och lugn i själen. Men så kikade jag in på Facebook och ser att Mirijam ligger på IVA… Jag blir så himla ledsen. Där ligger en mamma som borde få vara hemma med sin familj, istället i en sjukhussäng allvarligt sjuk utan att få bra hjälp och vård. Idag opererade man in en infart på Mirijam. En likadan infart som Henry har. Han fick sin den 18/4 2012, drygt 5 månader gammal. Och oavsett ålder så kan jag nog lova att det är en dag man minns. För en infart opereras inte in i onödan.

Än en gång rinner tårarna för Mirijams skull. Hur ska vi lyckas få KS och Nyköpings Lasarett att skriva ut Mirijams journaler och ge henne det hon behöver för att få komma till Tyskland och få vård i ro? När ska hon få slippa att kämpa så hårt för sin rätt till papper som lagligt sett borde ha varit i hennes händer för längesen? Hur sjuk måste hon bli för att bli tagen på allvar? HUR är det möjligt att de människor som Mirijam pratar med svarar med tystnad eller säger att det inte är möjligt att hjälpa henne?

Jag vädjar till er nu. Nyköping verkar strunta i att remittera Mirijam till Tyskland trots att adekvat kunskap om vård och behandling för just hennes sjukdom inte finns här hemma. Hon har en god chans att bli frisk med rätt behandling. HUR kan vi leva i ett samhälle där så få (av de som är utbildade och borde hjälpa) finns där för henne? Snälla hjälp mig och Mirijam att sprida den här hemska verkligheten. För tre barn och en fin man finns där hemma i sitt hus och behöver sin Mirijam.

Usch… det är så himla sorgligt. Snälla håll en tumme för att hon snart är på bättringsvägen och får åka hem och ladda batterierna inför sin resa nästa vecka. Be till nån, vem som helst att hon får bli frisk. Jag kommer inte att sluta skriva, men vi måste bli fler som läser och förstår allvaret.

Om du vill stödja min insamling så gör du det genom att swisha valfritt belopp till 0733925935 eller sätta in valfritt belopp till Ge Liv Nu, Handelsbanken kontonummer 6179 909 564 598. Pengarna går oavkortat till Mirijams resor, boende och behandling i Tyskland. Inga mellanhänder. Jag försöker bara att göra något gott.  

 Men jag behöver er hjälp och det känns i hela kroppen att det är bråttom nu. 

You may also like...

2 Responses

  1. […] Låt Mirijam få bli frisk och hjälp mig SÅ gärna att sprida budskapet och stödja min insamling.  […]

  2. […] Låt Mirijam få bli frisk och hjälp mig SÅ gärna att sprida budskapet och stödja min insamling. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *