Viktig info om insamlingen och Geliv.nu

Hej på er alla fina människor där ute som läser om det jag har att skriva : ) Jag vill ge er information om vad som är på gång på siten geliv.nu. Meningen är att jag kommer att lägga upp de “projekt” som jag brinner för på den sidan. Domänen är köpt och jag har upplägget klart i huvudet. Men med tre barn hemma så är det inte helt enkelt att sätta mig ner och fokusera och jobba. MEN. Jag siktar på att ha sidan i öppningsskick nu på söndag : )

Insamlingen är nu uppe i 8720 kronor! Ni är så underbart fantastiska! Jag startade den här insamlingen ur frustrationen och viljan att hjälpa. Jag är bara en helt vanlig människa som råkade ut för något väldigt ovanligt när jag blev gravid 2011. Att vara förälder till ett barn med en unik sjukdom har förändrat mig för alltid. Det är så påtagligt att vi bara lever en gång, att vi bara har en chans. Man ångrar sällan att man vågade. Och någonstans i den tanken stod det klart för mig att jag måste hjälpa Mirijam. Jag kände så starkt att jag måste göra något och insamlingen blev “något”.

Många undrar över geliv.nu och den sidan är som sagt under konstruktion. Insamlingen startade jag på vinst och förlust, jag tänket helt enkelt att det värsta som kan hända är att ingen sätter in pengar. Men istället är vi nästan uppe på 9000kr sen i fredags!! Det är HELT OTROLIGT.

Om du inte har läst så börja här. Jag lovar att jag kommer att hålla er uppdaterade så mycket jag bara kan. Här på bloggen nu och senare på geliv.nu.

Ha en underbar dag!! Bjussar på en glad bild såhär på lillördagen : )  det här är Henrys lillebror Fred. 

  

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *