Lördagsbestyr, blodbegär och mammahjärtat

Här hemma bönar Henry om att få åka till hissknappen på sjukhuset och få blod. Han vill bli piggare. “Henry är yr. Henry är trött.” Allt enligt honom själv… mitt hjärta går sönder. Han är så blek. Vi får se hur morgondagen är, om vi måste åka in redan på måndag. Men då har inte medicinen hunnit komma, som vi ska börja ge honom i dropp här hemma, så då måste vi kanske åka dit en dag till nästa vecka för att sätta droppet och blanda medicinen. Vi ville göra det tillsammans med Henrys sköterska första gången. Två sjukhusdagar är en petitess i det stora sammanhanget, men med Mathias pressade jobbschema och min depression så känns alla omplaneringar och omställningar enorma. Men det är som med allt. Det är bara att vänta och se. Och göra. Tårarna får man låta rinna en liten stund inne på toa.

Fred och Lorenz har fått sina första två tänder den här veckan : ) samtidigt såklart. Det är superskoj att dom äntligen är uppe och jag längtar tills man kan se dom lite bättre. Själva tandsprickningen har varit hemsk. Mina dagar har börjat runt kl 01 den senaste veckan. Att tvinga sig till att vakna och trösta och mata och lugna när man har sömnmedicin i kroppen är inte helt lätt. Men det går. De små magarna har varit dåliga och näsorna snoriga. Nu är jag också förkyld, så som sagt – vi tar en dag i taget.

Hur som helst. Vi har ju lite svårt att sitta still och mitt i allt så fick jag en vision. Det bästa? Att jag lever med världens finaste handy man! Han bara fixar och fixar och det är helt underbart. Den superfina lampan som jag fick i födelsedagspresent av Mathias bror och flickvän har äntligen kommit upp och vi är så nöjda! Nu måste vi bara köpa den här också… Det kan låta så ytligt i förhållande till allt allvar. Men att få vila ögonen på vackra saker och känna ett lugn här hemma är värt så oändligt mycket. Mer än någonsin. Därför yrar vi runt här som två hustomtar bland alla barn och försöker att skapa en miljö där vi kan må så bra som möjligt. Men det bästa av allt är ändå att det är just lördag och att hela familjen har varit samlad hela dagen.

Nu hör jag Henry prata med Mathias om att mammas bröst är trasiga : ) haha. Måste nog gå dit och förklara ett och annat. Nattinatt!
 

(null)så liten han också var en gång ❤️ Henrysorkstork

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *