Sömntabletter, sovande bebisar och smidiga kommentarer

Mathias – “Älskling, ta en Propavan och lägg dig och sov med Henry i natt.”

Nadja – “Du gör visst allt för att slippa mig på kvällarna nuförtiden.”

Mathias – “Eller så är jag bara snäll. Du har kämpat hela veckan med alla barnen hemma och du är helt slut och behöver verkligen få sova en natt.”

Jag når liksom nya bottennapp hela tiden : ) Men nu med ett leende i alla fall.  

  Vi fick en mysig eftermiddag med min systers hela fina familj. Henry och hans glada kusin Theo leker och myser så att man blir alldeles lycklig. Fred och Lorenz blev också glada av att ha fler famnar här hemma… Några som inte tillhör deras gamla trötta föräldrar ; ) Jag brukar ju säga att allt aldrig är dåligt på samma gång och det stämmer nästan jämt.

  • Fred och Lorenz hade gått upp jättefint i vikt den senaste månaden, bra oljor i maten är grejen för dem!
  • Henry har fått så fin kontakt med Fred och Lorenz den här veckan. Dom busar och skrattar tillsammans. 
  • Henry kan själv! Ställa upp vällingflaskan i mikron, ta ut den. Tvätta händerna, borsta tänderna, ta av tröjan. Numera blir han väldigt förnärmad när jag försöker att hjälpa till. JAG KAN SJÄLV MAMMAAAAA! 
  • I den värsta frustrationen föds idéer och kreativitet. 
  • Linas snabba matkasse verkar vara rätt okej. Dagens oxbringa var inte alls god, men de två första middagarna får klart godkänt. Vi testar en vecka till. 
  • Mitt i kaoset lyckades jag möblera om i vardagsrummet, flytta en byrå själv från en del av huset till en annan, baka ett gott bröd tillsammans med Henry, och lägga upp ett gäng barnkläder till försäljning här

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *