Utvilad!

Vilken skillnad det gör att få sova gott en natt. Visserligen på medicin den här gången, men gud så skönt det var att vakna idag. Avslappnad och glad : ) Frukosten står och väntar, idag Yogi te och några skivor av brödet som jag bakade igår. Henry sitter här brevid med en banan i högsta hugg och har iPad-tid. Han tittar på sina ryska bilfilmer precis som vanligt : ) haha. Mathias är ute på en långpromenad med småkillarna.

Sömn är nyckeln till så otroligt mycket – bättre hälsa, lugn och glädje. Borta är värken i axlarna och den värsta spänningen i käkarna. Jag känner mig helt säker på att det här kommer att bli en skön dag : ) Visst är det full fart på Fred och Lorenz, men när jag är utvilad så är det så otroligt mycket lättare att flyta med och se det roliga i det.

Vi tog ett bra beslut också: Vi skulle egentligen åka iväg till några vänner och fika i eftermiddag, men vi bestämde oss för att dela upp oss. Jag stannar hemma med filur ett och två, så får Mathias och Henry åka iväg tillsammans. Det blir lugnast för oss alla och det känns jättebra. Man får acceptera läget helt enkelt. Just nu passar det bäst att ses här hemma eller ute (om man vill träffa oss alla fem på samma gång vill säga) så att dom pigga bebisarna kan röja utan att man får hjärtinfarkt ; ) Och så är det ju jättebra för oss att få egentid tillsammans med Henry. Då passar fikautflykter och lek med kompisar alldeles utmärkt. En vän berättade att när hon var mammaledig med sitt första barn så var det en period då hon bara träffades hemma hos sig eller på öppna förskolan – precis så känner jag också just nu : )

Nä dags för frukost! Hej så länge!

PS. Såhär ett par timmar inpå dagen och det är Lorenz tur att ha skrikfest så är energin slut igen. Skrik skrik skrik. Det verkar vara temat…. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *