Droppdagen är här och likaså en proppfull februarikalender :)

(null)Nu har Henry bönat och bett om att få åka till sjukhuset och få blod sen i lördags. Lyckan igår morse när jag ringde och frågade om vi fick komma idag istället för på onsdag… Lilla skatt. Det är ingen höjdare att höra sin treåring klaga på att han är yr och trött och säga att han måste åka till hissknappen NUUUUUUUUU…. Men idag blir det alltså blodtransfusion och första dagen med dropp här hemma. Nu känns det nästan skönt. Att det nu bara är att göra. Inte så mycket att fundera på längre. Det måste helt enkelt gå. Och med tanke på alla härliga människor som kommer att röra sig här hemma på kvällarna framöver, så ska vi nog lyckas göra “operation sätta dropp hemma” till en bra grej : )

Att ni var så snabba med att komma med förslag på dagar när ni kan hjälpa. Jag kan inte sluta le. Ni är fantastiska!!!

Februaris kalender är nu fullspäckad!!

I mars har vi följande dagar kvar. Och, mina hjärtevänner, det behöver ske här hemma. Vi behöver få vara här hemma, med ett rätt strikt schema och klara rutiner. Det är så vi ska lätta på stressen och fylla på med lite energi. Och Mange! Fina du, det gör väl inte det minsta att du inte har egna barn! Jag bryr mig bara om att du är snäll och att du tycker om oss och våra barn : )) Så man behöver absolut inte vara barnfamilj för att vara till hjälp. Man kanske gillar att laga mat och kan hugga in i middagsbestyren i köket. Man kanske har en superbra barnbok eller film som man vill visa Henry. Eller så gillar man att gosa med bebis. Allt är en hjälp! Kram till alla från oss!!

PS. Snart lägger jag upp de dagar i mars som vi fortfarande behöver hjälp mellan kl 16-20.30.

KRAM igen!!

You may also like...

1 Response

  1. Camilla says:

    Ni är helt fantastiska! Det är därför ni har fantastiska människor runt er, som så gärna hjälper till! All kärlek till er fina familj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *