Efterlängtad hjälp i mars och lite annat.

I mars har vi några dagar då vi mer än gärna vill hänga med just dig eller er : ) Alla är dagar då vi behöver hjälp från kl 16-20.30.

Okej, här kommer dom!

Onsdagen den 11/3, Fredagen den 13/3, Onsdagen den 18/2, Fredagen den 27/3, Måndagen den 30/3.

Känner nån en bra målare? Jag letar efter någon som kan måla Fred och Lorenz lilla krypin som just nu är helt sjukt omysigt. Tips tages emot med lika stor tacksamhet som för allt annat!

Och hörrni. Jag har fått flera kommentarer om hur modig jag är som gick ut och bad om hjälp. Det är ju superfint att få höra det, men jag tänker att det ska väl ändå inte behöva vara modigt att be om hjälp? Det svåra är ofta att veta just precis vad det är man behöver hjälp med. Nu trillade poletten ned här igår morse och då blev det plötsligt enkelt. Och jag önskar att alla skulle våga be om hjälp när man hamnar i situationer som är lite bortom ens egna kontroll och ork. För vi är uppenbarligen väldigt många som mer än gärna hjälper varandra!

Det är inte fel att be om hjälp. Det är ju tillsammans som vi är starka, låt ingen få dig att tro något annat. Det är inte fint att spela martyr och bli sur och vresig på köpet. Ta hjälp!

Mitt stora nya intresse är ju goda smoothies och att göra bra hemlagad bebismat – hojta så gör jag mer än gärna storkok och ger till dig som vill ha! Det är bara roligt : ) och en rogivande aktivitet mitt i kaoset.
 

(null) Fred sover, snart även Loppan och kanske till och med jag ❤️

You may also like...

9 Responses

 1. Johanna says:

  Bra skrivet Nadja. TILLSAMMANS är vi starka. Stor kram.

 2. Camilla says:

  Jag tar mer än gärna onsdag 18 mars!

 3. Anette Bergkvist says:

  Hej Nadja! Förlåt för sent svar. Fredagen 13/3 kommer jag gärna och hjälper er. Mormor hämtar Linnea från föris så jag kan åka direkt till er från jobbet. Köper med mig någon hämtmat från Solna C om ni vill så slipper ni fixa middag. Ev kan jag komma fredagen 27/3 också. Erik skulle bara kolla m jobbet om han både kan hämta och lämna från föris den dagen(mormor slutar sent och kunde tyvärr ej hämta L från föris då). Återkommer om 27/3. Många styrkekramar❤️

 4. Anette Bergkvist says:

  Hej Nadja! Förlåt för sent svar. Fredagen 13/3 kommer jag gärna och hjälper er om ni vill. Mormor hämtar Linnea från föris så jag kan åka direkt till er från jobbet. Köper med mig någon hämtmat från Solna C om ni vill så slipper ni fixa middag. Ev kan jag komma fredagen 27/3 också. Erik skulle bara kolla m jobbet om han både kan hämta och lämna från föris den dagen(mormor slutar sent och kunde tyvärr ej hämta L från föris då). Återkommer om 27/3. Många styrkekramar❤️

 5. Anette Bergkvist says:

  Hej igen! Den 13/3 kan jag tyvärr inte hjälpa er nu

 6. Anette Bergkvist says:

  Hej! 13/3 kan jag tyvärr inte hjälpa er

 7. Anette Bergkvist says:

  Blir något konstigt här när jag försöker skriva mkt text. Jag skriver via Fb ist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *