Hjälp.

Pirr i magen, en svindlande känsla av osäkerhet… hur kommer det här att uppfattas? Kommer någon att nappa? Men det är nu eller aldrig så jag kör.

Vi. Behöver. Hjälp.

Från och med den 9/2 till och med den 27/3 så behöver vi hjälp och det här är vad vi behöver.

Måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar kl 16-20.30. Tiden går inte att justera för det där är våra mest kritiska timmar på dygnet som många av er så väl känner igen… : )

Du kan komma som ensam vuxen. Som en vuxen med ett barn. Som två vuxna med två barn. Som två vuxna utan barn.            Kl 16-20.30. Middag ingår, men vi har inte råd att betala ut någon mer ersättning. Hade vi haft det så hade jag aldrig gått ut och bett om hjälp här.

Vad kommer den här hjälpen att innebära för oss? Den kommer att göra så att Mathias inte behöver sitta superstressad på jobbet på dagarna, att han inte behöver få hjärtklappning i köerna på vägen hem och komma hem till kaos. Den kommer att lyfta stämningen här hemma och hjälpa mig att överleva min depression. Den kommer att ge oss ro att sätta dropp på Henry på kvällen då du/ni kan mysa med bebisarna under tiden. Den kommer helt enkelt att sänka stressnivån för oss och på sikt göra så att vi orkar ta oss framåt i utredningen av Henrys anemi. Helt enkelt göra så att vi orkar vara en familj.

Att ha en eller fler famnar här under de kritiska eftermiddags och första kvällstimmarna är ovärderligt. Och vi har ingen mer ambition på dig eller er mer än att ni gillar oss och vår familj och kan tänka er att leka med Henry och/eller Fred och Lorenz. Dom är sjukt härliga : )

Om du skulle kunna tänka dig att hjälpa oss någon eller några eftermiddagar/kvällar så skriv datumet och hur många ni är (ange barn och vuxna) här i kommentarsfältet. Inte på Facebook eller Instagram. Bara som kommentar här i bloggen så att jag har en chans att hålla kalendern uppdaterad och undvika missförstånd.

Tack finaste på förhand!!

 

You may also like...

26 Responses

 1. Mi says:

  Ville önska att jag kunde hjälpa er, men avståndet gör det lite svårt. Lycka till, kära Nadja och en stor varm kram

 2. Maria Koskull says:

  Hej vänner!
  Klart vi vill hjälpa er under denna tuffa period

  • nadja says:

   Tack Maria! Det betyder jättemycket för oss. Om ni vet någon dag som ni skulle kunna vara här så skriv supergärna, så får jag det som en dag att se fram emot i kalendern : ) Stor kram!

 3. Maria Koskull says:

  Alla tisdagar = 10/2, 17/2, 24/2, 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3

  Nu får du 8 dagar att se framemot

 4. Maria Koskull says:

  Blev något tokigt med mitt första inlägg. Erik och jag har pratat och vi hjälper er alltså gärna alla tisdagar. Erik kan även ta med Henry från Lupinen när han hämtar Eleonora!

  • nadja says:

   Ni är underbara!! Tack tack tack! Och va roligt för både oss och barnen! KRAM till er!

 5. Johanna Qvist says:

  Hej vännen
  Vi bokar nu på fredag om det är ok? Jag kan komma med barnen till kl 16 och och sen kan D komma runt kl 18. Jag och D pratar ihop i ikväll också och kollar vilka fler dagar vi kan komma. 🙂

  Massa kramar

 6. Sandra says:

  Vi kollar kalendern hemma ikväll och hjälper självklart till

 7. Sandra says:

  Vi kollar kalendern hemma ikväll och hjälper självklart till

 8. Sandra says:

  Blev lite konstigt, allt kom inte med.
  Vi kollar kalendern ikväll men vi kan komma fredagen den 13/2. Jag hämtar Theo och sen kör vi raka vägen till er. Kram

 9. Jenny says:

  Vi hjälper gärna till, ska kolla kalendern och prata med Ola hör av mig när jag vet mer. Nu ser måndagar bra ut! Kram kram

 10. Susanne says:

  Åh önskar jag bodde närmare

 11. Jenny says:

  Har pratat med Ola och jag kan komma den 9/2 och 10/3, sen skulle Ola kolla om han kunde flytta på något möte och få loss något mer datum!

  • nadja says:

   Hej finaste Jenny! 9/2 är taget : ) tack så otroligt mycket! Vi har lyckats få hjälp alla tisdagar & torsdagar hela feb och mars. Så den 10/3 har vi redan hjälp. Största kramen!!

 12. Johanna says:

  Jag kan komma på onsdagarna 11/2, 18/2, 25/2, 11/3, 18/3 och 25/3. Kram

 13. Anette says:

  Hej fina Nadja!
  Jag har smsat m Erik och mormor under dagen och vi vill gärna hjälpa er. Jag kan komma själv några fredagar då jag slutar kl 15.00. Ska bara kolla vilka fredagar som mormor kan hämta Linnea på förskolan sen att Erik tar över hemma kl 17.00. Då kan jag komma själv och ge allt fokus på twinsen, vilket känns bäst. Många kramar❤️

 14. Caroline says:

  Hej
  Självklart vill vi hjälpa till. Jag har precis börjat jobba så jag kan tyvärr inte komma redan vid 16 men borde kunna vara hos er vid 17.30-18.00, skulle det hjälpa något eller “måste” det vara fr kl 16? Massor av kramar

 15. Hejsan. Jag vill också hjälpa till några dagar om ni vill. Jag har ju inga egna barn, men jag försöker gärna så gott jag kan. Vi kanske kan stämma av den 14:e hos Carro vilka dagar som ni saknar hjälp. Kram på er!

  • nadja says:

   Du är så innerligt välkommen!! Det är ni allihop som har svarat och som erbjuder er hjälp! Tack tack tusen tack!!!!!

 16. Caroline says:

  Hej igen
  En liten uppdatering. Pratade precis med Magnus och vi sa att vi skulle kunna komma tillsammans någon dag och eftersom vi jobbar några minuter ifrån varandra kan jag få åka bil med honom och då kan vi komma tidigare än 17.30-18.00 som jag skrev först. Förhoppningsvis kan vi åka strax innan 16 och då bör vi vara hos er vid 16.30 tiden. Kram

  • nadja says:

   Det vore fantastiskt!!! Tack fina ni. Kram!

 17. Pernilla says:

  Hej Nadja,

  Vi kan tyvärr inte hjälpa från Malmö, men jag måste bara kommentera så himla bra det är av dig att be om hjälp :)))

  Det är så lätt att hamna i depression av att man inte klarar småbarnsstressen och ofta finns det hjälp om man bara vågar fråga, jag ser ju här att ni har många superbra vänner som ställer upp!

  Sen tror jag också att det är bra för humöret att det kommer människor när man är som tröttast, delar middag, delar livet! Förr var vi större familjer som bodde ihop och hjälpte varandra, nu är vi ofta bara föräldrar o barn o familj o vänner bor en bit bort! Viktigt tycker jag att inte glömma detta o att idag ska vi klara och vara så mycket mer än förr, vilket kan skapa stress!

  Ta hand om er och hoppas att ni får det lite lugnare nu o får tid för både att leka o hjälpa Henry och gosa med tvilligarna!

 18. Gitte o Lasse says:

  Hej hej, läste detta först idag (5:e feb). Den 10, 17 och 24:e feb kommer vi som planerat.
  2-3:e mars är vi hos er när Mathias är bortrest. Förhoppningsvis Wivi 4-5 mars.
  Vi kommer gärna upp om någon får förhinder eller blir sjuk dessa dagar i mars: 9, 10, 16,17,23,24,30 el 31 mars.
  Vi vill också tacka alla härliga människor som delar med sig av sin tid till Nadja och Mathias och de tre underbara killarna. Varmt tack.

 1. […] turen att få se två, TVÅ, bebisar födas och frodas – lika jobbigt är det. Minns ni det här inlägget? Minns ni det här? Ska jag stoltsera med bra idéer 2015 så är det här nr 1 på min […]

 2. […] Blogginlägget som Mathias tyckte att jag var fullkomligen galen att lägga ut, men som jag såklart redan hade publicerat innan jag pratade med honom om det haha : ) Desperate times calls for desperate actions. Det är ingen underdrift när jag säger att responsen och hjälpen vi fick under februari och mars i år är en av anledningarna att vi fortfarande är en hel familj idag. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *