Betraktelser

20140527-175102.jpg

Här ligger jag. Älskar att höra ljuden av bus och glädje bortifrån sovrummet när sonen och pappan har brottningsmatch : )
Tittar ut på äppelträden och tänker på tvillingarna. Hur lätt det vore att känna mig hemsk över att ha förbannat orörligheten och påfrestningarna som den här graviditeten innebär. Tänker på hur mycket jag hoppas att dom stannar kvar i magen ett gäng veckor till.
Jag har fått urinvägsinfektion och börjat äta antibiotika, läkarbesök hos specialistmödravården väntar imorgon bitti. Det är så bekant allting. Med Henry hände det här i vecka 35 och vattnet gick sen dagen efter den avslutade antibiotikakuren. Dom måste stanna kvar några veckor till. Mina små pyren. Vi kan väl enas om åtminstonde fem veckor till? Jag lovar att vila och bli bättre på att njuta.
Jag lovar.

You may also like...

2 Responses

  1. Marie Vuorisalo says:

    Följt dig/familjen här ett tag nu 🙂 Håller alla tummar för att de stannar där inne, å historien behöver inte upprepa sig men jag kan tänka mig din oro. Ligger på samma ställe som du just nu men här är det bara en i magen och i v 20. Men lik väl hinner man tänka så mycket, man vill att allt ska vara bra med lillen. Tänker på dig!

    • nadja says:

      🙂 håller alla tummar för dig och livet inne i din mage. Va spännande med en bebis! Hoppas hoppas att allt såg bra ut med den lille idag. Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *