Om längtan och glada nyheter

 Livet kan ta oväntade vändningar. Det kan också ta väntade vändningar. I en tid då allt går fort kan det vara nog så nyttigt att stänga av ibland. Varva ned. Ibland sker en sån förändring för att kroppen kräver det. Ibland för att man är klok nog att stanna upp och reflektera. Jag kan vara bra på att reflektera, fundera och lösa. Men ibland hinner jag inte. Och det är väl som det ska. Att förstå händelser är viktigt för mig. Jag vill se samband, bakgrund för att skapa en bra strategi framåt. När jag tappar siktet mår jag dåligt. Känner mig vilsen.

Just nu längtar jag efter min klan, mina älskade killar och katter. Men en paus var tvungen och den gör gott. Jag får tid att tänka och återhämta mig både fysiskt och psykiskt.

Nu drömmer jag om den vackra målarboken som jag såg i Ugglans bokhandel hemma i vårt centrum. Om regelbunden yoga och silversmide. Den röda tråden är det praktiska skapandet. Som jag längtar efter att använda mina händer till det de älskade som barn. Att måla, spela, röra… Vad drömmer du om?

Och du!! Mirijam har fått en tid hos läkaren i Tyskland!!! Bästa fredagsnyheten. Så OM du har en slant över så tveka inte att stödja insamlingen. Kalaset går på 4500 euro exklusive resa och boende. Och andra oförutsedda kostnader.

Du hjälper mig att hjälpa Mirijam genom att sätta in valfri summa på kontot Ge Liv Nu, Handelsbanken kontonr 6179 909 564 388. Du swishar via telefonnr 0733925935. Ingen summa är för liten. Ingen summa är för stor. Insamlingen pågår till och med den 1 september 2015.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *