Nyheter.

Det har varit en tid av reflektion, eftertanke… liv. Bortom dator, mobil, runkeeper och instagram. Jag har köpt en bok och jag deltar i en kurs. Det ena skedde aningens oberoende av varandra, men sammanhanget är tydligt. Min egen hållbara framtid är under konstruktion och på väg framåt.

Mitt halverade instagramkonto passar mig bra. Bilderna jag själv lägger upp där har en mening, kanske även för andra, men främst för mig själv. Det var ett viktigt steg att minska på vissa intryck utifrån.

Sömn, samtal, samvaro. Så skulle man kunna beskriva den senaste tiden. Stress. Den är svår att undvika.

Annat nytt som har hänt har med forskningen och kunskapen om järninlagringen som kroppen skapar när man har anemi. I ett läge där all kunskap är av högsta betydelse blev det här en positiv knuff för oss. Men jag vet inte än hur jag ska beskriva det i ord, så jag lämnar det här och kommer kanske tillbaka till det i framtiden. Att skriva om mitt barn som nu börjar bli stor sätter en större press på mig och mina ord.

Att kunna stå för texterna här i min egen sfär är viktigt. Därför behöver jag ibland en paus för att ge mig själv en chans att formulera mig på ett sätt som känns rätt. Imorgon kanske jag skriver om anledningen till att jag ens sitter här och knappar idag. Tänk vad ett sms kan göra : )

Hej så länge

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *