Tacksam

IMG_9041.JPG Såhär ser jag ut 6 veckor efter förlossningen. Jag är ca 23kg lättare, nu 9kg från min vanliga vikt. Idag var det dags för efterkontroll hos min barnmorska. Vi packade in tvillingarna och oss själva i vår lilla bil och åkte in till stan (Stockholm).
Min kropp har återhämtat sig så pass att det inte märks att jag någonsin har varit gravid. Trots en lång och tung tvillinggraviditet, en förlossning som slutade med sugklocka på båda små så har delar av min kropp inom loppet av några veckor återgått till sin ursprungliga form. Det är otroligt!
Jag säger tack till min tåliga kropp. Jag är så tacksam för allt min kropp har orkat med dom senaste åren. Att jag har några kilon kvar runt mage och lår känns som en petitess. Det viktiga just nu är just orken.
Positiva besked hjälper : )
En annan sak som hjälper är vetskapen om att min finfina vän Jenny kommer hit imorgon på dagen och att en alldeles speciell familj kommer och fredagsmyser imorgon kväll.

Och just nu – alla barnen sover. Mathias och jag har bäddat ner oss i soffan och lyssnar på Sommar i P1. Gång på gång tappar jag fokus på sommarpratarna och tänker på hur otroligt häftig kroppen är. Aldrig hade jag vågat tro att jag skulle återhämta mig såhär bra.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *