Finfina finheter

Jag kan inte låta bli! Henry fick tipsa om böcker och jag tänker tipsa om något helt annat dagen i ära. För en magisk värld har öppnat sig : ) Den heter Små fina ting. Här finns sagolikt fina små ting presenterade på ett sätt som gör att man helst vill smyga in och bosätta sig bland dem. Jag la precis min första order! Henry ska på kalas nästa helg och jag köpte det här fina pysslet till dagiskompisen Alice som fyller tre år.

Personligen är min stora favorit bland allt fint Moon Print. Ett print så sött att jag går in och kikar på det flera gånger om dagen… titta är gratis och jag får helt enkelt önska mig det när jag fyller år i höst. Eller nej, det får ligga på tvillingarnas önskelista ; ) det kommer att passa perfekt i deras rum.

photo 2

Andra favoriter är dom här söta krokarna som skulle passa perfekt i Henrys rum.

photo 3

Sen skulle jag kunna dekorera flera rum med små Sony Angels. Henry fick en i namngivningspresent, men den försvann i inbrottet förra året… Min önskelista är lång i år trots att det bara är april och jag fyller år först om sju månader. Jaja : ) att önska är gratis.

photo 1

Det är ingen hemlighet att det är en nära vän till mig som driver den här unika e-butiken. Hon är en av dom som känner min lilla familj bäst, som lyser upp vilken dag som helst genom att bara vara sig själv.

Helli, du är för mig en sån enorm källa till inspiration, så mycket glädje och klokhet. Och det fina är att det genomsyrar atmosfären i småfinating.se.

Kärlek!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *