Se hit! Mitt första samarbete för den perfekta presenten : )

Heej alla fantastiska läsare! Idag har jag en present till er : ) Som kan bli en present till dig själv eller till någon du tycker om. Beata som driver Atom47 bor i Malmö är inte bara supertrevlig att ha kontakt med, hon gör otroligt fina silversmycken! Jag älskar att man kan välja att få sitt eget budskap på sitt smycke,  eller köpa ett lika fint fast färdigt. På min önskelista står just nu det här : ) tänk dig peacemärket i silver och med ett guld elastiskt band… perfekt!

Så vad är det ni ska få då? JO! Från och med NU och fram till klockan 00.00 på söndag så har ni 15% rabatt på hela sortimentet hos Atom47 när ni anger koden MIRAKEL.

Jag ville försöka att ge tillbaka litegrann efter vårens insamling (som fortfarande pågår btw) och att ge möjligheten att få köpa fina minnen från en fin tjej – ja, sånt gillar jag : ) Och här finns ju presenter som är perfekta för Fars dag, för födelsedagar, för pepp, kärlek och vänskap och inte minst julklapp såklart. Klicka in dig i shoppen direkt vet ja.

Tack Beata!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *