Ensamhetens sötma

Jag har varit ensam hemma sen igår eftermiddag. Det är första gången sen lillen kom för snart elva månader sen som jag är ensam i vårt hem. Det är underbart!! Längtan efter att få gå runt här hemma i lugn och ro och göra precis vad jag vill har varit enorm. Alla tankar får komma och gå i sin egen takt och jag har bara gjort precis det som jag har känt för att göra.

Smilla andas morgonluft medan matte drömmer om finare gardiner

Behålla eller sälja? Acnejeansen fick stryka på foten. Vad vore världen utan Tradera??

Under morgonen gjorde jag en Traderaräd i min och lillens garderob (han var tre veckor gammal när vi fick klä på honom kläder för första gången. Storlek 50 alldeles på tok för stort. Det känns så längesen). En promenad ner till centrum resulterade bland annat i köp av ett kilo smör och skönt strosande inne i Röda Korsets lilla butik. Där köpte jag en gammal LP-skiva för en tia. För en tia! Omslaget var så fint och har fått en plats i hallen. Kilot med smör kommer under morgondagen att användas till äppelbak av olika slag. Huset att dofta av ugnsvarma äpplen och kanel när min lilla familj kommer hem. Jag längtar!

Såhär går han omkring. Och så pratar han glatt med ratten eller skriar som en liten schimpans. 

Klockan är nu 21.22. Jag ska gå och vila huvudet mot nytvättade örngott. Att lägga sig riktigt tidigt är den bästa lyxen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *