Kontraster del 1

Idag tänkte jag skriva ett inlägg om ännu en speciell dag från förra året egentligen, men jag orkar inte så det får bli nästa inlägg istället. Istället tänker jag på kontrasterna i vårt liv, nu senast från sjukhus till stor fest. I torsdags var vi ju som sagt på sjukhuset hela dagen och åt micromat och pratade sjukdom. I lördags lämnade vi vår älskade dunderklump hos farmor och farfar, åkte hem till stan och förberedde oss för fest.

Jag kände knappt igen mig! Senaste gången jag hade klänning och klackar var den 14/5-2011. Då på ett fantastiskt bröllop med Bubblan i magen i vecka 12.

Det kändes så skumt att sminka mig och släppa ut håret från den praktiska tofsen som jag haft alldeles på tok för länge. Jag fick övningsgå i mina skor hemma innan vi åkte vidare till Biskopsudden där festligheterna väntade : ) Kvällen blev superlyckad! Så många otroligt fina människor som var på sitt allra gladaste humör. Många frågade om lillen och hur han mår och det blev rätt långa pratstunder med (för mig nya) otroligt omtänksamma människor. Men det blev lite jobbigt att behöva prata om vår vardag där på en fest på en lördagskväll. Jag fick lite svårt att koppla av. Det är inte helt lätt att kombinera ett “vanligt” liv med vårt, till stor del, mycket ovanliga liv. För mig kommer det nog ta en stund, säkert några fler såna där härliga festliga sammanhang, innan jag vänjer mig vid att den jobbiga delen i vårt liv alltid är med oss oavsett dag. Och missta mig inte, jag skulle inte vilja vara utan den omtanken och dom ärliga frågorna en enda sekund. M och jag är extremt lyckligt lottade som har ett så fantastiskt nätverk med vänner.

Men så blev det söndag, vi sov till kl 11.20!! Och efter lite mat och fixande hemma i huset så blev det dags att styra kosan ut till landet och världens bästa unge : ) Jag längtade! Tillbaka i skön tröja som är lätt att tvätta, babymat lite överallt, men med håret utsläppt. Idag är mitt mål att vara här och nu med min lilla familj. Att njuta av hur härligt livet är mitt emellan sjukhus och fest.

Snorkeltott från förra veckan.

/ N

Ps. TACK för alla tummar som hålls å lillens vägnar .

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *