Med hösten kommer inspirationen

Inspirationen att pyssla här hemma börjar komma tillbaka. Det är ett sundhetstecken. Vi flyttade ju in i vårt härliga hus ungefär en månad innan hela cirkusen kring lillen drog igång och dom flesta av våra vita väggar hungrar nu efter att få prydas av fina… ja vad? Tavlor, foton… färg, tapet? Vad vill vi ha för stil här hemma och hur skapar man ett sånt där härligt hem där gammalt och nytt lever i harmoni? Sånt funderar jag på nu när lillen har börjat sköta sig själv lite mer.

I november ska man ta nya benmärgsprover på honom. Till dess står den delen av livet stilla för vår del och det känns rätt frustrerande.

Då får man göra sitt bästa att försöka njuta av tiden som är just nu. Man får passa på att andas in extra mycket frisk höstluft, låta lillen smaka på massor av färska plommon och äpplen från trädgården, mata änderna nere vid havet och gunga så att lillskrutt kiknar av skratt. Träffa vänner, njuta av lite tid på stan och tänka på hur kul det kommer att bli att få klä på mig fina kläder och gå till jobbet senare i höst.

Det bästa sättet att få pausa ifrån sjukhustankar är helt klart att tillåta sig att helt gå in i något annat. Träning, bakning, eller som för min del nu, projekt “få höstfint och ordning här hemma”.

Lillen sover sött ute i vagnen efter att ha fyrat av både ett och två stora leenden, så jag ska passa på att bläddra i inredningstidningar : )

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *