Stiltje och fullt ös på samma gång

Det är nu drygt två veckor kvar av min föräldraledighet och drygt tre veckor kvar till nästa benmärgspunktion på lillen. Jag hade ju som plan att njuta riktigt ordentligt av mina sista veckor som mammaledig, och det har jag. Rent medicinskt så har vi inte fått reda på något nytt utan väntar på nästa benmärgsprov och svaren som sen ska komma framåt slutet på året. Om det är något vi är vana vid så är det ju just att vänta. Och istället för att älta vad som kan hända så lever vi i nuet så mycket det går och tar vara på dom vackra höstdagarna. Dom spenderas allra helst nere vid havet där änder och gungor gör livet till en ständig lek.

Samtidigt som vi står och skrapar på en och samma ruta när det gäller utredningen av lillfisens röda blodkroppar, så händer det MASSOR i hans utveckling här hemma. Pigga ben springer nu omkring i gåstolen här hemma, dom små fötterna trippar fram med gåvagnen också. Men allra bäst är det att jogga omkring med sina mjuka händer tryggt vilandes i mammans eller pappans. Han säger “mamamama” och kan bräka som ett lamm : ) Bästa mellanmålet är keso med banan eller avokado. Godaste maten är svår att komma på, för han är lika matglad som sina föräldrar, men favoritsången är utan tvekan den om kråkan som skulle ut och åka.

Mitt i allt bus och mys så börjar jag känna mig redo att lämna över stafettpinnen till världens bästa pappa. Att vår son kommer att få ett helt halvår tillsammans med sin pappa känns fantastiskt. Men jag ska inte sticka under stol med att det alldeles säkert kommer att kännas väldigt konstigt att inte vara den som har koll på alla rutiner här hemma… Det är väl som det ska vara : )

Nu är det däremot hög tid att planera för det stundande ettårskalaset (ETT ÅR, vad hände med min bebis?!). Trevlig kväll!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *