Och så händer det!

Sent igår kväll kom vi ut till skärgården, vi bar ner vår sovande skatt till vårt hus och somnade. Det var sen en glad och naken liten fis som kom och kröp ner hos mig vid sju imorse. Pappan tog hand om blöta lakan i Henrys säng innan vi samlades i stora sängen alla tre. Vi pratade om hur mycket jag har längtat efter honom. Så säger Henry “Henry längtat… mamma!” Varm i hjärtat är bara förnamnet : ) Vi fortsätter att prata om ditten och datten och helt plötsligt brister han ut “Henry ässkar mamma!”. Jag blev så paff så jag upprepar – Sa du att Henry älskar mamma? Jaaaaaa! Svarade han då.
En bättre start på dagen går inte att få : ) och sen har den bara fortsatt i samma underbara spår.
Som att min nya medicin fungerar! Den tillsammans med att jag sov lite mer upprätt och på vänster sida har gjort att jag kan svälja utan att det gör ont!! Hallelulja!
Sen baxade vi ner mig i båten, till Henrys stora förtjusning, och åkte till Vaxholm. Frisk havsluft och att sitta med en glass på en parkbänk i skuggan… Vad mer kan man begära av en höggravid dag? Kan meddela att jag har varit smått lyrisk haha. Dom senaste två veckorna har varit hemska.
Men så börjar vi alltså Mathias första semesterdag med en strålande sommardag och en glad familj : ) alla är nöjda.
Äntligen fick vi en dag när allt bara är bra, DET behövde vi. Och imorgon väntar kalas! Nu kör vi på glada, lata dagar (lata för mig dvs hihi) och laddar inför det som ska komma.

Ha en toppenkväll!!

20140705-173308-63188584.jpg mot båten!

20140705-173653-63413904.jpg sen fick man ju gå ombord på brandförsvarets båt : ) coolt tyckte Henry och pappan. Mamman satt nöjt i skuggan och njöt av livet i magen och runt omkring

You may also like...

1 Response

  1. caroline s says:

    Helt underbart!!! Det förtjänar ni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *