En månad!

IMG_8892.JPG
Jag kan knappt förstå att dom här två rackarna redan är en hel månad gamla. Som ni har förstått, inte minst på de glesa blogginläggen, så har det inte varit några problem att få tiden att gå om man säger så : )

Jag konstaterar att på en månad gick det från att kännas väldigt enkelt där på BB den första veckan, till att omställningen sen blev total och koliken kom in i vårt hem. På båda två.
Gårkvällen var den första utan skrik och natten till idag var den bästa hittills. Hallelulja. Och det SKA ju bli bättre med tiden : ) anknytningen tar lite tid men blir också starkare med tiden. Jag ska skriva mer om den senare.

På en månad har Henry hunnit få två blodtransfusioner, tvillingarna har ökat rekordsnabbt i vikt och jag har tappat drygt två tredjedelar av graviditetskilona bara genom att sitta på häcken och amma. Jag har gråtit av utmattning, varit beredd att reklammera bebisarna efter timmar av skrik.. vi har skrattat åt galenskapen och försöker fortfarande som bäst att hitta någon form av vardag.
Vi konstaterar att det bästa just nu är att bara hänga med, njuta när det går och härda ut när det är tufft.
Jag tackar än en gång min lyckliga stjärna för att vi har världens bästa familjer och vänner.

Den här månaden har gått snabbare än någonsin! Två små troll och en storebror som axlar sin nya roll med bravur : ) Det må vara skitjobbigt, men det är minst lika härligt.

Onsdagskram!

You may also like...

2 Responses

  1. Anna says:

    Nadja! Kolik usch vad hemskt! Lo fick kolik efter en vecka skrek hela dagarna så jag kan tänka mig hur trötta ni måste vara!! Vi åkte på akupunktur med Lo och kan STARKT rekommendera det — hjälpte verkligen hur mycket som helst:) stor styrkekram och hoppas de små mår bättre snart!!

    • nadja says:

      Ja fy sjutton! Nu har det varit lugnare i ett par dagar och vi tror att det är för att vi har tagit bort d-dropparna. Och att vi går på mjölkfri diet. Men om det kommer tillbaka igen så ska jag verkligen tänka på akupunktur som en möjlighet : ) Tack fina för tipset! Stor kram till er!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *