Från kaos till frid och tillbaka igen : )

Ja herregud säger jag bara. INGEN hade kunnat förbereda mig på tvillinglivet… : ) det är bara att hänga med.
Först kändes allt så lätt den där veckan på BB, sen kom vi hem och då började småttingarnas magar att krångla. Dom äter som hästar och vi anade att det var ersättningen som vi ger som tillägg som gjorde dem hårda i magen.
I lördags bröt jag ihop av trötthet. Hade då varit vaken hela nätter och dagar och skriken blev bara värre… Så i söndags åkte världens bästa farmor och ordnade med mjölkfri ersättning, Medelas Calmaflaskor och Sempers magdroppar. Jag började också att äta mat som är helt fri från mjölkprotein.

I måndags kom mina föräldrar och vi hade en helt underbar dag! Åh så bra vi mådde då allihop. Lugna bebisar och en superglad och pigg Henry : ) Sen blev det skrik och kaos och magont framåt kvällen igen. Tisdagen var kaos men igår! Igår var vi “bara” vår lilla familj hela dagen och vi hade det så bra. Nu märks det skillnad på riktigt. Bebisarna mår bra och då mår resten av familjen också bra : ) Hela familjen lyckades till och med sova middag igår!
Man tar inte något för givet längre utan alla stunder av vila eller lugn och skoj blir så himla betydelsefulla. Man måste plocka fram dom bilderna sen när kaoset bryter ut igen : )

Så ett hett tips är att sluta med mjölkprotein snarast om du märker att magen eller magarna börjar krångla, för om det funkar så är det som att få två nya nöjda barn. Det är utan tvekan värt besväret med min mjölkfria diet : )

Jag själv är trött och letar en bra consealer ; ) Men i övrigt har kroppen återhämtat sig från förlossningen och jag ammar efter bästa förmåga. Det känns fint att kunna amma dem så mycket det går och sen ge ersättning när det behövs, då är bebisarna nöjda och jag fri från stress.

Men jaa herrejösses… Vilken resa det här är. På söndag har dom varit hos oss i fyra veckor! Helt galet.

20140807-113639-41799279.jpg

20140807-113638-41798480.jpg

20140807-113640-41800024.jpg

20140807-113637-41797684.jpg
bloggen kommer att uppdateras när det finns lite tid över, men om du vill hänga med oss lite mer så följ med på lifeextraordinary på instagram : )

You may also like...

4 Responses

 1. Marina says:

  Lancome har bästa concealern 🙂
  Bra kämpat på er alla

  • nadja says:

   Haha tack för tipset!

 2. Jenny says:

  Hej Nadja!
  Har hittat din blogg via mamma och det är så roligt att få läsa om fina Henry och nu de ljuvliga tvillingarna! Det har hänt mycket i våra liv sedan vi sågs sist…;). Hoppas du orkar fortsätta dela med dig av er vardag!

  Kram Jenny Lundström (numera Roth) från Kalmar

  • nadja says:

   Hej Jenny! Va roligt att du har hittat hit : ) Hoppas att allt är bra med dig och familjen. Kramar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *