Två veckor

20140727-082553-30353107.jpg
Här är skruttfisarna : ) två veckor gamla idag, eller rättare sagt ikväll. Det har varit en stor omställning att komma hem från veckan på BB. Henry är världens finaste storebror, han pratar om sina bebisar mest hela tiden. Han pussar på dem och tycker att dom har fina ögon. Hjälper att komma med flaskor med ersättning och sitter gärna brevid när jag ammar. Då pratar vi om att bebisarna får bebismjölk från mammas bröst (jag avskyr ordet tutte).

Både Fred & Lorenz har nu passerat sin födelsevikt, dom gick bara ner litegrann efter förlossningen men nu väger båda över 2,5kg igen : ) Och dom är så snälla. Det är bara jag som vackert får vänja mig vid att en oftast är vaken mellan ca 4.30-8.00… Puh! Men allt känns så mycket lättare den här gången, trots att det är två. Det får helt enkelt vara lite kaos ett tag, det är ju inte så konstigt när familjen just har vuxit med två nya små personer. Att se till att alla fem är mätta och får sova någorlunda är prio ett.

Tänk va livet kan förändras från en dag till en annan. För tre veckor sen anade jag ju inte vad som skulle komma och att det skulle komma så snart.
Sen blir det ändå så självklart. Nu är jag trebarnsmamma : ) dags att återgå till det.

Snart ska jag skriva mer om tvillingarna och det nya livet och är det något speciellt som du vill veta så fråga på i kommentarsfältet vet ja!

Kram från mig & alla killarna

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *