Morgonstund

IMG_9008.JPG Just nu håller jag koll på två nöjda killar i babygymmet. Piggare än på länge efter att ha fått sova från kl 22 till 03 utan avbrott. En powernap vid halv fem satt också fint och vilken enorm skillnad det är att rå om dom små när man har fått sova!
Den senaste veckan har varit hemsk. I stort sett helt vakna nätter som körde ner mig i grunden. Jag började tvivla på om jag ens tyckte om bebisarna litegrann, orken tog helt slut och jag kände mig deprimerad.
Vi hade ett jättebra och långt samtal med vår BVC sköterska igår morse och sen var det som om tvillingarna hade lyssnat : ) vi kom hem och gav dem mat och sen sov dom en av sina längsta lurar hittills. Det bästa var att jag la mig under täcket direkt och somnade jag med. Sen kom mina föräldrar och då la sig Mathias också och hann sova en bra stund.
Allt handlar om sömn! När jag vaknade från den långa luren igår på dagen så var jag glad igen. Bebisarna såg söta och gosiga ut och min matlust var tillbaka.
På tok för lite sömn under en lång period i kombination med allt annat i vårt liv går helt enkelt inte. Men att dela upp natten så att jag sover första halvan och Mathias den andra känns däremot som ett vinnande koncept : ) Vi får väl göra en utvärdering om några dagar, men just nu känns livet hanterbart igen. Inget är viktigare än sömn i småbarnslivet.

Nu ska jag koka en kopp amningste innan småkottarna vill ha mat.

Kram!

PS. Vi köpte ett Tummen babygym från Rätt Start för 150kr på Blocket i veckan – vilken hit! Fred och Lorenz ger det fem nappar av fem möjliga.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *