Om det som räddade dagen

Ja, det är mycket skriverier om trebarnslivet just nu jag vet. På onsdag nästa vecka ska hela familjen till sjukhuset för läkarbesök, provtagning och Henrys nästa transfusion, så då kommer jag ha lite annat att skriva om.

Natten till idag var faktiskt en av dom bättre, men man ska aldrig ropa hej för sen kom morgonen och förmiddagen och magproblemen… Ingen bebis sov, det var skrik och så mycket pruttar att det luktade fis i hela vardagsrummet. Henry kollade på rally och var nöjd medan Mathias och jag kände oss mer och mer hjälplösa. Till slut började jag googla och hittade Windi och började fundera på att prova Minifom. Jag fastnade för Windi eftersom det inte är ett läkemedel utan en pysventil som hjälper till att få ut gaser mekaniskt. Att hålla på med olika mediciner och droppar och saker är inte riktigt min melodi. Om det inte är nödvändigt såklart. Sempers magdroppar hjälpte ju inte ett dugg, båda blev ju snarare bättre när vi slutade med dem igen. Men idag blev vi till slut desperata så vi åkte och köpte Windi och Minifom. Jag som skulle vara själv hemma med minisarna på eftermiddagen kände mig trött och ledsen. Men så skrev jag ut en fråga på facebook och fick napp : ) så en fin vän kom över i två timmar och vet ni vad hon gjorde? Hon tog bebisarna och jag la mig i sängen och sov. I två och en halv timme!! Mathias och Henry kom hem med vår nya stora familjebil till två sovande bebisar, så Johanna fortsatte sin lördag och jag fortsatte att sova. Guld!

Innan Johanna kom över så hade Mathias kört Windi på båda, följt av varsin sked Minifom innan maten. En vinnande kombination visade det sig.

Nu sover faktiskt båda bebisarna samtidigt och Mathias nattar Henry. Jag sitter här med ansiktsmask och lugn i själen. Än en gång så innerligt tacksam över alla våra fina vänner och familj. Jag vet ärligt talat inte vad vi hade gjort om vi inte hade haft er.

Imorgon är Fred och Lorenz sju veckor. Det har varit sju av dom absolut tuffaste veckorna i mitt liv.

Men dom är så söta när dom sover : ) 

IMG_9053.JPG

IMG_9051.JPG

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *