Vecka 31

Nu väger varje bebis runt 1,5 kg och är ca 40 cm långa.
När man läser i gravidapparna så sägs det att vikten är ungefär 1,6 kg i början av den här veckan. Det stämmer överens med hur tillväxtkurvan nu börjar se ut för bebisarna, dom är fortfarande nära normalkurvan, men nu börjar det gå lite långsammare. Helt normalt eftersom det blir allt trängre för dem : )
Jag känner små fötter och händer genom magen och är så nyfiken på vilka dom är… Tänk att vi snart är framme vid dagen då vi rullar tvillingvagn nedför gatan! Som mest är det nu 69 dagar kvar : )
Min främsta uppgift nu är att njuta och vila. Jag kommer aldrig att ha en sån här stor och rund mage igen, eller känna små bebisar som sparkar och jag vill verkligen se tillbaka på den här tiden som en fin (och tung!) period i livet.

Vi hade en underbar dag i solen ute på landet igår! Min syster kom ut med sin familj och vi åt och njöt och lekte. Okej, jag satt mest, men det blir ju också så mysigt med sällskap : ) Plus att min syster är bra på att ta tag i att fota saker. Som min mage. Här är den i vecka 29+6.

20140530-081630.jpg Ha en härlig fredag fina!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *