Det är okej

20140325-145104.jpg

Ja, det är okej att ha en dålig dag. Jag har en idag. Min envisa förkylning blir inte bättre, snarare sämre. Dagisfröken klagade på att Henry kom idag för att han hade varit sååå hängig och snorig igår. Jag sa, helt sant, att han inte snorade alls på hela eftermiddagen och kvällen igår och att han fullständigt körde slut på sin mormor och morfar med allt bus, spring och stoj. Då kontrade hon med att “jo men vi ser honom ju åtta timmar per dag hela veckan”. Då höll jag på att börja gråta. Helt fel dag att lägga samvetsskuld över dagisdagarna.

Men så pratade jag med min älskade karl. Berättade om morgonens samtal, vad fröken sagt och vad jag sagt. Hans slutsats var att “ja men då låter det som att hon fick säga det hon ville ha sagt och du sa det du ville säga, och dom har ju inte ringt om att han är sjuk än, eller hur?”. Han är så förnuftig, han är precis perfekt för mig.

Det ändrar ju inte mitt miserabla tillstånd med huvudvärk, munsår, gråblek hy och rinnande näsa. Men det gjorde att jag tänkte till. Hällde upp iskall tonic och skivade massor med citron (bästa graviddrinken om du frågar mig). Ska jag nu vara sjuk så kan jag ju lika gärna försöka att ha det lite trivsamt : )
Ringde till och med BVC och frågade om en grej som legat och tryckt ett tag.
Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv i en timme till. Sen kommer världens bästa barn hem.

20140325-145124.jpg

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *