Det går undan!

IMG_9209.JPG Småfisarna blev ju två månader i lördags, en dryg månad i korrigerad ålder (med tanke på att dom kom lite tidigt). Då kanske ni kan ana min förvåning när Fred vände sig från mage till rygg när han låg helt plant i babygymmet igår : )
Lorenz har inte gjort några sådana ansatser, men han är också en lugnare person än Fred. Fred lyfter huvudet högt och länge när han ligger på mage, han är en mer rastlös krabat som bara är stilla när han sover. Lorenz ler till exempel oftare, han har ro att sitta och titta och lyssna när jag pratar eller sjunger. Egenheter som stämmer helt med vad jag sa redan när dom låg i magen : )

Idag kommer min mamma och moster på bebishäng och Henrymys. Och så ska vi göra en liten avstickare till BVC för vägning, mätning och lite annat.
Nu är det dock dags för kaffe… Dagens trötthet beror faktiskt inte på bebisarna utan på den ena katten som var spritt språngande galen i tre timmar när dom små sov. INTE okej… Jag var nära på att stänga kattluckan så att han inte skulle kunna komma in. Oh well. Kaffe var det som sagt : )

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *