Helgen börjar tidigt

Om man ska se det från den ljusa sidan ; ) Jag låg hemma däckad igår, kände på kvällen att jag nog skulle bli liggandes även idag. Men så kom kvällen och nattning av en väldigt orolig liten kille. Vid 22 skulle han absolut upp och sitta hos sin pappa i soffan, det händer aldrig och vi trodde att han drömde mardrömmar. Efter en stund kunde vi gå tillbaka till sängen och så somnade vi en stund. Sen började Henry att kräkas.
Upp och tvätta av det ledsna barnet, bädda om sängen, sätta på en tvättmaskin. Då var klockan halv två. Sen försökte vi att komma till ro, alla tre, i Henrys 120-säng. Men snart var det dags igen. Trösta, torka och trösta mera.

Nu tittar vi på Madagskar 2 ❤️ En mugg med honungsvatten och två smörgåsrån med smör har fått stanna kvar i den lilla magen. Jag gör mitt bästa för att hålla mig vaken.

20140227-093936.jpg
Både Mathias och jag känner oss smått illamående, men vet inte om det bara är inbillning. För min del beror det nog mest på morgonens minst sagt intressanta blöjbyte… : ) Anar att vi vet säkert om ca 48 timmar.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *