Life extraordinary

Det var ett tag sen sist. Det känns som ett år!

Under tiden jag låg hemma sjuk så ringde det från Astrid Lindgrens barnsjukhus. På grund av att så många barn är sjuka vid den här tiden på året så hade dom en operationstid måndagen den 21/1. Eftersom Henry, med sin anemi, räknas som en riskpatient så skulle vi få sova över på sjukhuset åtminstonde en natt.

Det blev snabba puckar.

Jag sjuk, på måndagen sa jag ja till att låta Henry opereras veckan därpå, på tisdagen var vi på Huddinge sjukhus hela dagen eftersom han behövde en blodtransfusion, på torsdagen var vi på Astrid Lindgren för narkosbedömning och samtal med kirurgen. På fredagen jobbade jag, för att sen gå hem och förbereda oss inför det kommande ingreppet.
(Det är precis en sån vecka man vill ha när man försöker att bli frisk från influensa och man redan är lite stressad eftersom man inte vill missa en rolig och intensiv period på jobbet.)

Operationen gick över förväntan! Vi fick faktiskt ett överraskande positivt besked för en gångs skull : ) Men det hade ingenting att göra med blodbilden.

Så vid den här tiden förra veckan så hade jag en sovande mjuk liten pojke i min famn. Det är lustigt att jag alltid tycker att han har vuxit så mycket när vi ser honom ligga och sova gott inne på uppvaket…
Vi var glada.

Vi är såklart fortfarande väldigt glada över att det gick smidigt och bra.

Men när vi satt där i varsin mossgrön läderfotölj så ringde det på Mathias mobil.
Han kom tillbaka in på avdelningen och sa “du kommer inte att gilla det här, men vi har haft inbrott.”

Jaha. Ja, DET var faktiskt sjukt oväntat. Och precis lika otrevligt.

Så nu har vi ett extrajobb i form av att samordna alla kvitton, papper och foton på allt som är borta.
Och såklart, den lilla detaljen, att lära sig känna sig trygg hemma igen.

Just another week in paradise.

/ N

You may also like...

1 Response

  1. June 23, 2015

    […] : ) Dagen efter hade vi tid för rutinultraljudet. Ingenting blev detsamma efter det. Vi blev stamgäster hos Fostermedicin på KS […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *