Mirakel

  “Ibland måste man bara bestämma sig och köra på. Uttala sin vilja högt och hålla siktet på målet.” – Chadan, lördagen den 13/6. 

Mirijam landade på tysk mark för några timmar sen och imorgon bitti börjar sjukhusdagarna i Münster. Senast igår spenderade hon större delen av dagen på akuten eftersom hennes port (port a cath) blev infekterad direkt efter operationen i fredags. Jag skulle kunna ge er en detaljerad beskrivning av hur vändorna till och från Nyköpings lasarett har gått under helgen men… Man blir så arg. Och nu är vi glada! För Mirijam är i Tyskland!! Och till alla er underbara som har varit med i insamlingen såhär långt – TACK!! än en gång : ) drygt 31 000 kronor på knappt tre veckor är mer än vad jag någonsin vågade hoppas på. Jag är så glad att vi tillsammans kan hjälpas åt att hjälpa en medmänniska i nöd. Och Lollo! Tänk att min blogg kunde sammanföra dig med Mirijam : )

Och Mirijam, din aldrig sinande kraft kommer att göra dig frisk. Det är tack vare den som du nu är i experternas händer. Att du dessutom bjuder på skratt direkt från akuten är extraordinärt. Det är med pirr i magen jag lägger mig ikväll… För plötsligt känns livet så nära och fyllt med hopp. 

Insamlingen pågår än, så det är inte försent ifall du vill vara med : ) och det är klart att du ska vara med! Nattinatt! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *