Nedvarvning och uppladdning

I torsdags lämnade vi katterna hos mina föräldrar. I fredags lämnade vi lilleman hos hans farmor och farfar. Sen satte vi oss i bilen och körde ner till Trosa för en helg med total avkoppling. 

Igår lämnade jag bara spa-avdelningen för att äta mat : ) det var helt och hållet underbart. Och så skönt att äta i precis det tempo som man själv önskar, och inte minst att ha ro att prata om ditten och datten istället för bara praktiska saker som det så lätt blir hemma i vardagslunken. 
Vi njöt som sjutton och såg till slut så avslappnade ut att personalen på hotellet kommenterade det flera gånger om : ) 
Att sen komma hem till en glatt pratandes liten kille som absolut skulle visa hur bra han går i sin stora overall och tjocka skor gjorde helgen fulländad. 
Imorgon bitti väntar blodprov. Är hans hb runt 95 så drar vi igång kortisonkuren på fyra veckor. Vi är laddade och hoppas att vi kan köra igång någon dag under den kommande veckan. 
Men tanken på att vi under dom här veckorna kan komma att få reda på att Henry skulle kunna klara sig på kortison istället för att behöva få blodtransfusioner…. det är overkligt. Vi siktar på att överleva dom kommande veckorna av väntade biverkningar, så får vi se vad mer som händer. 
På måndagar och torsdagar kommer vi att kolla skruttets hb för att ha koll på vad som händer. Om jag är dålig på att uppdatera bloggen däremellan så kan ni i alla fall vänta er att jag skriver dom dagarna. 
Nu blir det sömn i väntan på ännu en spännande dag i blodbildandets tecken.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *