Ny poddfavorit!

Flera vänner har tipsat mig om att lyssna på podcasten Barnvagnspromenader och gissa min lycka när Louise Hallin fortsätter att vara lika klok som i boken jag läste förra veckan.
Har du inte lyssnat på dem så gör det! Precis som med boken så är den här podden lika nyttig för far och morföräldrar som för oss föräldrar.
Här hemma trotsar vår skatt för fullt och det är verkligen inte lätt att veta hur man bäst ska handskas med det. Då är det så skönt att lyssna på kloka människor eller att läsa någon bok. Sen finns det ju aldrig någon universallösning såklart, men det fina är ju att man själv väljer vilka man vill lyssna extra på och vilka tips man kanske vill prova.

Det är ju så himla intressant och det blir ju så mycket roligare när man förstår lite mer om sitt barns utveckling : ) Så förgyll jobbpendlingen eller promenaden med Hallin i lurarna.

Här är han. Han som får mig att plocka fram ett tålamod som jag inte visste fanns. Han som driver mig till vansinne ibland. Han som är en av mitt livs största kärlekar : )

20140403-113739.jpg

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *