Plums!

Ni kan ju kanske föreställa min förvåning (först), ilska (sen) och skratt (senare) när jag förstod att plumset i toastolen, innan jag själv ens närmat mig sitsen, var min mobil.
Det var ju bara att doppa handen och plocka upp åbäket. Och stänga av den. Och tvätta händerna tvångsmässigt!

Så började jag min jobbvecka i måndags. Med en sån start så får man ju liksom bara hålla tummarna att resten av veckan blir bättre… So far so good.

Det är rätt spännande att vara utan telefon. Helt plötsligt får all kommunikation med omvärlden ske när jag sitter vid mitt skrivbord på jobbet, eller vid datorn här hemma. Tiden jag spenderar på tåg till och från stan blir till gråzoner när jag läser böcker istället för att kolla Instagram.
Inte helt dumt faktiskt. Det är som att få en social paus som jag inte ens visste att jag behövde, men faktiskt tycker är rätt skön.

Nu håller jag bara tummarna att jag kan rädda alla mina bilder.

Att behöva gå och köpa en ny telefon var inget jag gjorde med glädje direkt. Jag bryr mig inte det minsta om att det kommer nya versioner av en redan bra mobil. Men nu blir jag tvungen att byta upp mig. Inser ju vilket lyxproblem det är, men jag suckar ändå.
Hörde att kameran är bättre på den här och det är ju kul : )
Vi kommer nog bli vänner, jag och min nya mobil. Och jag lär aldrig lägga den i bakfickan.  På lördag kommer jag att hämta den.

Till dess får jag helt enkelt fortsätta att njuta av det mobilfria livet : )

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *