Så tacksam. 

Jag sitter just nu ute under tak och lyssnar på vinden. Tittar på havet och är så tacksam. Jag är så oändligt tacksam för våra familjer och för våra vänner. Våra vänner som också är en del av vår familj. Ni lyfter oss. Får oss att le och skratta även när allt känns botten. Ger oss kraft att orka ta oss vidare. Det finns inga ord som rättvist beskriver hur mycket ni betyder för oss. 

Vi skulle gå genom eld för er. 

Just nu pågår ett Tvillinguppror för att påvisa den orättvisa och brist på logik som ligger till grund för antalet föräldradagar som vi får ta ut för våra barn. Vi klagar, berättar om tragedier, splittrade familjer, ohälsa och dålig ekonomi. MEN. Glöm aldrig, inte ens för en millisekund, att vi älskar våra barn. Vi är så ofantligt lyckligt lottade som får se tvillingar, TVILLINGAR, växa och utvecklas precis varje dag. 

Det enda vi vill är att få ha möjligheten att återhämta oss med hjälp av ett rättvist stöd i form av ett korrekt antal föräldradagar för våra barn. Vi lever med otillräckligheten flåsandes på våra axlar varenda dag, vi kämpar, blir till helt overkliga arter av problemlösare trots perioder av total sömnlöshet och utmattning. 

Snälla, låt våra familjer få en bättre chans att förbli enade. Låt även våra familjer få en ärlig chans att knyta an och känna glädje. Vi behöver de föräldradagar som vi ber om och kämpar för. För om vi får dem så kommer vi att kunna åstadkomma under. Vänta bara så ska ni få se. 

Nattinatt ❤️ 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *