Sjuk på sjukhusdagen

Medan jag ligger i soffan under lillens täcke och längtar efter friska tider så är självaste lilleman och pappan på sjukhuset för att Henry behöver blod. 
Det är första gången som jag inte är med på en sjukhusdag. Det känns väldigt konstigt… Meningen var att jag skulle jobba, inte ligga hemma sjuk. Fast sånt är det ju svårt att råda över.  
Och dom har det bra, mina två finaste : ) det har jag hört. 
Det finns ju gott om hissar på sjukhus och hissar innebär lysande knappar med siffror på. Hörde ett glatt “schjuuuuuuu” i bakgrunden i telefon i förmiddags haha. 
Själv försöker jag att njuta lite av lugnet och doften av granen här intill, men den envist dunkande huvudvärken och febern gör det lite svårt. Knaprar morötter och dricker litervis med vatten för att försöka kicka igång systemet igen. 
Tänker att det ändå är tur att vi blev sjuka just nu och inte nästa vecka med julafton och allt. 
Så lever jag på fredagens luciaminne : ) Filmen av Henrys första lussetåg går varm här hemma. Det är så sött att hjärtat nästan spricker. En eftertänksam liten pepparkaksgubbe som dansar försiktigt till Midnatt Råder och andra svängiga luciasånger… Det kan vara en av mina bästa stunder som mamma. 
 
Det är såna minnen som jag gärna plockar fram en sån här dag : ) 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *