Tisdag

  Ibland börjar man veckan med en dag då hela familjen är hemma. Då en av Henrys föriskompisar kom över på eftermiddagslek. Då jag gick skogsvägen till Sats framåt tidiga kvällen och var med på en yogaklass. Känna lyckan av att röra på kroppen och släppa omvärlden en timme… Komma hem och natta fina ungar. Pussa på världens bästa karl. 

  Så kom tisdagen och sjukhusdagen. Vi lekte inne på Lekterapin, fikade och åt lunch i sängen inne på vårt rum. Tittade på Saltkråkan och slumrade en stund. Det var en dag av det tuffare slaget för Henry. Han ville inte alls vara där och finna sig i stora klistriga plåster och slangen med blod. Jag förstår honom helt och vi pratade en del om det. Och dagen blev ändå till största delen bra. 
  Och så middag. Henry vägrade äta… : ) men det här blir middagen nu några dagar framöver, så mitt hopp om att han ska smaka lever än. Det är ju så gott! Sötpotatis, morötter, paprika, körsbärstomater, röd lök, fänkål, squash, fetaost och hackade mandlar. Allt i en salig röra, rikligt med olivolja, pressad citronsaft, timjan och örtsalt. Smask! 

Det är fina grejer det där med god mat och yoga, familj och en massa kärlek. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *