Tisdagen

Ligger lite efter här känner jag. Kvällarna ägnas åt långdragna nattningsbestyr, trötthet eller sommarkvällsnjutning istället för knappande här. 

200ml röda blodkroppar. Det var vad Henry fick i tisdags. Han har aldrig fått en så stor mängd blod under en transfusion, så vi får se när det är dags igen. Förmodligen om cirka tre veckor, som vanligt. Sen maj så ökade man mängden blod från 120ml till 130ml, men han har inte klarat tre veckor utan att han blir tydligt påverkad och hans hb sjunker till ca 80 (vilket är i lägsta laget där vi är idag). Så nu provar vi en ny taktik. Han vägde 13,7kg och var 88cm lång. Äntligen har han börjat växa igen! Det stod still en stund efter kortisonkuren och vi har väntat några månader på att få se en siffra högre än 86,5 på måttstocken. 

Glad är han, nästan jämt… Och pappig. OTROLIGT pappig! 
(Jag är glad att han vägde lite mindre när han var som mammigast… ; ) och jag måste erkänna att jag njuter lite av att inte vara nummer ett precis hela tiden.)
Hur som helst, i tisdags körde vi återigen på temat att hitta på något skoj efter dagen på sjukhus. Vi mår så bra av det allihop! Väl i Huddinge Centrum (mina gamla hoods by the way) så köpte vi två fina tights till Henry och en stooor lastbil med en stooor helikopter på flaket som han älskar att pilla med. 
Men viktigast var ändå presenten som vi köpte till dagens födelsedagsbarn. Att få äta gott hos min bästa vän och leka med lille Hugo stod nämligen näst på dagordningen : ) lyx!! Tre år fyllde han och Henry gillar honom som tusan! 
Mys mys prat prat gott gott kram kram, sen åkte vi tillbaka ut till ön. Nöjda och glada efter en bra dag på B76 och en ännu härligare avslutning hos fina vänner.
Mammas älskade guldlock med Apa,            Snuffe och den goda foten. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *