Baksmällan

20140204-185704.jpg
Gårdagen på Huddinge gick bra. Lillen hade 84 i hb så det var hög tid att fylla på med nya röda blodkroppar. Däremot har han klarat den här perioden bättre än på väldigt länge : ) så pigg hela förra veckan och under helgen. Då blir man glad.
Men inga nyheter från Kina.

Och sen kom natten. Natten då ingen förutom Henry sov. Vad jag inte visste var att M låg inne hos Henry och hade jätteont i sitt öga. Jag låg i vår säng och var mest skitirriterad på att jag inte kom till ro och somnade.

Så landar vi här hemma igen på eftermiddagen. Jag trött efter en kul men hektisk dag, M helt slut efter två stora möten och en eftermiddag på ögonakuten. Och så tvååringen… Han som blev helt till sig av ilska för att jag satte på hans sko på rätt fot när vi skulle gå hem från dagis. Han som blev ännu argare i högersvängen på väg hemåt. Högersväng nummer två ska vi inte ens prata om…

Så vad gör man? När orken och tålamodet närmar sig oroväckande låga nivåer så finns det bara en väg att gå: PANNKAKOR.
Pannkakor med mormors hemlagade jordgubbssylt och vips så har man en strålande glad unge med energi att leka. Idag blev det en smet med råg -och vetemjöl och fem ekologiska ägg istället för tre.
Föräldrarna då? Indiskt. Lite prat. Konstaterandet att vi lär däcka innan klockan slår nio ikväll. Ögat kommer att läka med lite tid och en himla massa ögondroppar.
Den här dagen är inte ens i närheten av en av våra sämsta, men vi är nog båda rätt lättade över att snart få gå och lägga oss : )

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *