Hej måndag!

IMG_6355

Här börjar dagarna återigen före kl 06… Det var så skönt med sommartiden som plötsligt gjorde att klockan stod på 06.15 när det var dags att gå upp.. Nu är vi tillbaka med mornar som börjar vid 05 och jag är inte ett fan av den rutinen. Det känns som att hur tidigt jag än går och lägger mig så räcker det inte med sömn just nu. Eller just nu, det har det ärligt talat inte gjort på flera månader. Jaja. Nu har vi hunnit med frukost, ett gäng Bing-avsnitt på tv, blöjbyten och annat fix. Sova ut får man väl göra i ett annat liv.

Härligt nog så har vi något riktigt skoj att se fram emot idag : ) Henrys bästa kompis kommer nämligen hit och leker för andra gången. Dom är så roliga och hade så kul sist hon var här så det ska bli jätteroligt! Jag tror att jag är lika glad som Henry haha. Men det är ju så fantastiskt att ha en bästis! På föris leker dom ofta familj tillsammans med några fler kompisar, men här var det hoppa i sängen och leka affär som var det roligaste. Näst efter att vara ute och röja bland alla uteleksaker. Det blir kul att se vad dom hittar på idag.

Och jag ska egentligen inte klaga på dom här tidiga mornarna. Just nu är Fred och Lorenz helt inne i en gemensam lek. Avståndet mellan deras sittande små rumpor är nog ungefär 30 cm och det är ofta så man ser dem. Dom tankar närhet hos varandra precis som dom gör hos mig och Mathias. Och det är klart, alla behöver ju en bästis.

Nä. Dags att väcka Mathias och Henry! Ha en riktigt bra start på veckan. Och glöm inte att sprida ordet om det här. Stor kram!

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *