Tack och godnatt

20140521-194356.jpg

Snart, alldeles strax ska vi bädda ner oss i valfri säng och läsa bok. Jag njuter lite av det tillfälliga lugnet framför Bilar 1 och låter min onda kropp vara stilla.
Bygget här hemma har blivit en riktig härva av fuskbygge…. Addera sjukdom, graviditet och allmän slutkördhet på det så har du vår familj i ett nötskal just nu. Höjdpunkten på dagen var faktiskt besöket hos logopeden. Vi träffade en trevlig och proffsig kvinna som Henry kände sig trygg med direkt. Det var väldigt intressant att se honom där och få lite mer förståelse för hur en logoped arbetar. Vi kommer att ses igen, det kommer att bli toppen.

Sen rullade jag köttbullar till middag som blev så goda att jag nog måste lägga upp receptet här någon dag : )

Som sagt, ALLT är aldrig dåligt på en gång. Vi har faktiskt kunnat skratta lite åt eländet och bara det är skönt. Det är bara att inse att bygget lär överlappa tvillingarnas ankomst med allt vad det innebär… Vila får vi göra ett annat årtionde.
Till dess så undrar jag om någon av er där ute har tips på hur man kan underhålla en någorlunda pigg 2,5-åring när man är höggravid och i stort sett orörlig? Vi har en lång morgondag framför oss, min sork och jag.

❤️ nattinatt!

You may also like...

3 Responses

 1. carina h says:

  Underbart ändå att ni kan skratta åt det lite. Phu..förstår verkligen att det testar humöret. Hoppas ngt av det ordnar upp sig så snart som möjligt.
  Hhmm ja ngt underhållade för barn i mer än typ 5 min. Den är svår. Måla? El ngt Benjamin älskar o som passar vädrret är att hälla vatten i en massa olika små o stora hinkar utomhus. För då kan man spilla så mkt man vill!:)
  El en pensel m vatten på blir massa fina mönster på en torr asfalt. Hoppas ngt kanske kan locka. Massa kram!

 2. Anna says:

  Halloj i afton!
  Om du klarar av en liten utflykt så är spårvagnsmuseet en hit. Litet ställe med en massa fordon. Vill ni göra ngt i hemmamiljö så pyssla med lera. Charles tycker det är fantastiskt skoj. Kanske ni kan göra lite trolldeg eller skicka alla leksaksbilar till biltvätten (läs tvåla in bilar och skölja i duschen). Ha en fin dag imorgon! Kram

  • nadja says:

   Heej fina, tack för förslaget ❤️ Vi får vänta med såna utflykter tyvärr.. Måste hålla mig stilla, men trolldeg är ju skoj : ) det fårp det bli. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *