Väder och humör

Det ösregnar i Stockholm idag, det är grått och ganska ruggigt. Och så mysigt! Jag kom precis hem från att ha skjutsat Mathias till jobbet och framför mig har jag en dag då vi ska vara på ultraljud kl 20. Till dess ska jag göra precis vad jag vill. Äta en massa bigaråer och KRAV-vindruvor, se fler avsnitt av Orange is the new black, kanske börja pyssla med våra nya förvaringsutrymmen… sova. Låta kroppen bestämma när det är okej att vara i rörelse. Kanske lägga mig i ett varmt bad och kika på regnet genom takfönstren.

Vi var uppe sent i natt. Jag har svårt att komma till ro på kvällarna nu, får ofta kramp i vaderna och fötterna, en del sammandragningar påminner om vad som ska komma, den stora magen gör det svårt att vända sig i sängen. Igår fick jag en kväll hemma i ensamhet och den spenderade jag med god mat och tv-serier. När Mathias sen kom hem vid halv ett så fastnade vi i soffan och satt och pratade om allt möjligt. Vi somnade nog framåt tretiden.

Det är något speciellt med pratstunder på nätterna : ) det är som att tiden står stilla och man har ro att prata om livet och tankar och framtid och sånt. Vi vaknade idag, trötta, men glada och ännu lite mer sammansvetsade. Nu ska jag njuta av gråvädret och det underbara i att (nästan) vara smärtfri när jag är helt stilla. Hoppas att du också hittar njutning i den här dagen, oavsett väder och humör : )

20140619-101244-36764524.jpg

Vill tipsa om den här. Den står på mitt piano och jag älskar att vila ögonen på den. Den ger mig ro och inspiration, hur flummigt det än låter. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *