Vardag mitt i veckan

Vad det kändes konstigt att vinka hejdå till Henry och Mathias imorse! Det har varit så skönt att vara hemma alla fem. Även om ledigheten har kantats av förkylningar och ögoninflammation på alla småkillar, så har det varit så härligt att vara tillsammans. Mathias och jag fick ett ryck i måndags och påbörjade ett jätteprojekt här hemma – Fred och Lorenz sovrum. Vi bor i ett litet hus, så det går inte att ha för många saker så nu går vi till prylattack igen. Det var inte ens ett år sen sist, men barnen får ju nya leksaker och växer ur sina kläder ett stup i kvarten… Nu är det med andra ord dags att skänka kläder och saker till Röda Korset och sälja annat på Tradera. Igen.

Julen är ju jättehärlig, men Henry fick så många julklappar att han inte orkade öppna dem… det är ju inte helt okej. Vi får tänka om till nästa år : )

Hur som helst. Det är en sanslös röra i det som ska bli Fred och Lorenz rum. Kan man trolla bort röran tro? Det hade varit skönt. Och kablarna från de flyttade datorerna gör det väldigt spännande att gå omkring här hemma. Det är med livet som insats. Vi ska alltså göra arbetsrum av en liten bit garderob och så ska Fred och Lorenz helt enkelt få det rummet som finns kvar i vårt lilla krypin. Jag kan ju höra av mig när vi är klara haha. Det är så typiskt oss att tänka att nu när vi ändå är hemma och är sjuka så passar vi på med en liten flytt, ett perfekt sätt att kurera sig på! Otroligt nog så mår jag äntligen mycket bättre idag. Inte lika otroligt är att Mathias förkylning bröt ut just idag : ) men han är tapper och på jobbet. Just nu är det jag och Fred som funderar på hur vi vill att bebisrummet ska se ut.

Hej så länge!

IMG_0333.JPG

Tänk att nästa vecka blir dom här två krypen 6 månader!! 
IMG_0337.JPG

Nytt år och jag gav mig sjutton på att jag ska lyckas läsa EN bok. Jag hann läsa 10 sidor innan Fred vaknade : ) det får jag vara nöjd med. IMG_0339.JPGHär sitter vi nu. Eller ja, vissa av oss ligger mest och pillar på en prasslig bok och viftar med tårna. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *