Will I ever write again?

Jovisst, Sarah Jessica Parker i gestalt av Carrie Bradshaw blev startskottet : ) Jag tittade på tv en kväll förra veckan (det händer så gott som aldrig) och då började Sex and the City the movie och jag fastnade.

Will I ever laugh again? Yes! When? When something is really really funny. Carrie och Miranda. Det är så lustigt att repliker jag har hört så många gånger förr helt plötsligt talar till mig, även om det skulle ta till idag innan mina ord kom. Will I ever write again? Yes! When? When something is really really important. Jag och… jag.

Den senaste månaden har i stort handlat om att vänja mig vid de förändringar som sker och har skett tack vare kursen i MBSR (mindfulness based stress reduction) som jag har gått i åtta veckor. Tidigare har jag känt ett stort behov av att dela med mig och försöka få min omgivning att förstå så mycket om vår vardag men även om annat. Jag märker att med MBSR i kroppen minskar behovet av att tala drastiskt. Istället vill jag lyssna. Men det är inte enkelt, vanorna sitter i märgen och vinner fortfarande ofta. Men inte alltid längre. Jag har befunnit mig i någon form av personlig konflikt med mig själv eftersom nya goda vanor vill ta vid medan de gamla kämpar för att inte försvinna. Därför har det varit väldigt svårt att skriva ner mina reflektioner och upplevelser under den här tiden. Men allt eftersom kunskapen landar blir det återigen lättare att dela med mig. Det finns så mycket hopp nu : ) Hopp som inte är förankrat i någon annan än mig själv. Kan du föreställa dig den känslan? Det är så häftigt och så otroligt nyttigt.

Jag har skrivit en del produkttexter på sistonde : ) I brist på mina egna ord just här så har det varit väldigt roligt att få sätta ord på något så konkret som olika varumärken och vackra detaljer. Att få använda språket på ett helt annat sätt än här. Däremot har jag funderat på om jag någonsin skulle komma tillbaka hit, för jag vill inte hålla på att skriva utan att ha något att berätta. Men idag kom orden. Inget framtvingat, bara mina ord igen. Vi får se var de tar oss : ) IMG_3132_1024

Will I ever write again? Yes! Why? Jag älskar att skriva! 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *