Snart på svensk mark ❤️

Posted by

 Senare idag hälsar vi Mirijam välkommen hem. Efter fyra livsviktiga dygn i Tyskland blir det än mer skrämmande hur vården brister här hemma i Sverige… Man kunde konstatera fler nya proppar i ögonen och porten som opererades in förra fredagen måste ut igen.

Mirijam visste allt det här och befann sig flera gånger på akuten på Nyköpings lasarett. Där förklarade hon att infektion (som hon fick när porten opererades in) orsakar Susac att blomma upp med nya proppar. Opererade man ut porten? Nej. Tog man Mirijams besked om att hon fått nya proppar, på allvar? Nej. Istället började de med det vanliga.. Att göra ingenting. Skylla ifrån en del ansvaret på KS och stoppa huvudet i sanden.

Det är en så obeskrivlig skandal som pågår i den svenska vården, närmare bestämt på Nyköpings lasarett. Vi måste hjälpas åt att ändra på det här innan någon dör på grund av läkares noncalans. De läkare som inte längre arbetar för att hjälpa sina patitenter och driva vården framåt borde bli av med sina legitimationer ögonblickligen. De som däremot är drivande och gör sitt jobb, ja dom är ju värda sin vikt i guld.

Låt Mirijam få bli frisk och hjälp mig SÅ gärna att sprida budskapet och stödja min insamling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *