Min stora dag!

Posted by

Heeej alla!

Vi är just nu hos Volvo i Eskilstuna och provkör ett gäng dumpers, grävmaskiner och annat som jag inte kan namnet på : ) Henry är i himmelriket och allt är så himla fint ordnat!!

Vi är här tack vare Min Stora Dag. Dom arbetar volontärt för att ordna med roliga utflykter och upplevelser för svårt sjuka barn och deras familjer. Det känns i hjärtat. Man går inte oberörd.

Just precis nu så tog vi en selfie som mer blev en groupie : ) om ni klickar på länken och gillar vår bild så kan Henry vinna en riktigt cool leksak! Visst vill ni hjälpa oss med det? Flest likes vinner så dela och gilla precis hur mycket ni vill https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153411181882594&set=o.844386315584131&type=1


                 Och största möjliga TACK till alla som var med och ordnade och jobbade den här dagen! Den blev ett fint minne för livet : )

2 comments

  1. Hej Nadja
    Jag såg på Facebook att ni var och hälsade på Volvo CE i Eskilstuna, vad roligt, jag jobbar där ute, synd att jag missade er hade varit kul att träffas. Hoppas ni och speciellt Henry hade en superdag! Kram Paulina

    1. Nämen är det sant Paulina! Det hade ju varit jätteroligt att träffa dig 🙂 Henry kunde inte ha haft en bättre dag och jag håller redan tummarna för att Min Stora Dag och eldsjälarna på Volvo för göra om den här utflykten igen nästa år. Intresset för stora maskiner och motorer lär inte gå över i första taget 🙂 Stor kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *