Vi vann!!!

Posted by

  Den vinnande selfiegroupien var vår! Och vi blev så jäkla glada va : ) Sen Henry föddes har vi fått höra att det vore mer sannolikt att vi vunnit högsta lottovinsten än att få ett barn unikt såsom Henry. Vi har aldrig vunnit nåt. Sist jag vann var det min mamma som vann en jättestor vit bulldog som jag fick typ 1987 eller så… Så ni kanske förstår att det här var kind of a big deal : ) Henry bryr sig ju inte om några miljoner kronor. Lego i form av avancerade grävmaskiner och dylikt: OVÄRDERLIGT. Han längtar. Vi längtar. 

Ni förstår att för fyra år sen igår så satt jag och skämtade om roliga namn tillsammans med en god vän. Vi åt varsin god sallad efter jobbet och skrattade sådär som man gör med Patricia : ) Dagen efter hade vi tid för rutinultraljudet. Ingenting blev detsamma efter det. Vi blev stamgäster hos Fostermedicin på KS Huddinge. 

Vi har såklart gott om glada och fina minnen sen dess, men att vinna något som Henry verkligen älskar, efter att ha fått vara en hel dag på en plats som han aldrig kommer att glömma… Det är grejer det. Det var väldigt härligt att få uppleva det. Och nu längtar vi efter att få börja bygga : ) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *